Din favorit motorsport

Alla har vi olika intressen och även om man har en gemensam nämnare i motorsport så finns det en hel del att välja på där. Kanske du är den som gärna åker i väg inom landets gränser och ser på Svenska Rallyt när det går av stapeln.

Kanske du är mer reslysten och vill åka längre bort för att få uppleva Formel 1. Idag så är det så mycket enklare att kunna åka iväg en weekend och där på plats på Monzabanan eller någon annan plats få se Formel 1 på plats. Det hela arrangeras av resebyrå som tar hand om allt från fly, hotellbokning till plats på en formel 1 tävling. Företag som Go Sport Travel har stor erfarenhet av dessa tävlingar och erbjuder förstklassiga resor till olika delar av Europa.

Budapest med sin bana Circuit de Barcelona-Catalunya räknas som en av världens bästa i sitt slag. Klassiska Monza banan i Milano har är de en stor skara personer som gärna tittar på formel 1. Bara en mil utanför Budapest så hittar vi Hungaroring som är centrum för Ungerns motorsport och då framförallt Formel 1. Det finns flera klassiska banor i Europa. Vill man åka ännu längre bort för att uppleva Formel 1 så kan Abu Dhabi och Yas Marina Circuit vara något för den som verkligen gillar att resa och även se Formel 1.

Comments Are Closed