Racingsimulatorer

Att racingspel är roliga är inte någon nyhet. Racingspelen växte fram väldigt tidigt i spelhistorien och har alltid varit populära. Tar man en titt på de tidigare spelen så går de knappt att jämföra med det nya, både sett till hur de fungerar och hur de ser ut. Spelgrafiken har utvecklats inom alla genrer och inte minst inom racingspelen. Idag kan man få en riktigt häftig upplevelse om man kombinerar sitt spel med stol och ratt. Därför tänkte vi tipsa om några av de nyare racingspelen du inte får missa!

Project Cars 2

Project Cars är utvecklat av Slightly Mad Studios och har blivit väl mottaget av många. Det kan mätas med de största titlarna i genren, oavsett om du spelar på konsol eller en dator. Här kan du räkna med en nästintill felfri spelupplevelse med verklighetstrogen grafik, fysik och inte minst, verklighetstroget ljud. Många påstår också att Project Cars 2 har det bästa utbudet av bilar, vilket i sig kan göra väldigt stor skillnad i ett spel som detta. Är du nyfiken på detta spel så ta en titt på denna trailer!

Forza Motorsport 7

Listan hade ju såklart inte varit komplett utan Forza Motorsport, eller hur? Denna serie har spottat ut ett antal väl uppskattade spel! Forza Motorsport 7 bjuder på racing när det är som bäst, häftiga bilar och höga hastigheter. Precis som i många andra spel nu för tiden så möts du av riktigt snygg grafik och ett välarbetat spel. Forza-spelen har fått mycket kärlek för sina häftiga banor och stora valmöjligheter när det gäller bilar, samma sak gäller nu! Man har även lagt till dynamiskt väder, vilket helt enkelt betyder att vädret kan ändras under loppets gång! Det bidrar till att spelet känns mer verkligt, men kanske också svårare? Vill du ta en titt på spelet så hittar du en video här:

Comments Are Closed