Racingspel

Finns det något som är lika roligt som racingspel? Kommer du ihåg de klassiska racingspelen som Rush, Drive: Ferrari och många fler? Då minns du säkert hur roliga de spelen var att spela. Numera finns en uppsjö olika racingspel på nätet och de involverar inte bara bilar. Du kan även köra ikapp med motorcyklar, båtar och hästar.

Need for Speed är förstås det klassiska bilspelet. Spelet har funnits sedan 1994 och sedan dess har ett flertal nya versioner med förbättrad grafik och spelkänsla tillkommit. Vad spelet går ut på? Att köra ikapp med snabba bilar på ett flertal olika banor förstås.

Talar vi om andra typer av hästkrafter, är Champion of the Track ett roligt val. Det är en videoslot med hästkapplöpningstema. I detta hästinspirerade spel har du chansen att vinna stora pengar på slotfunktionen samtidigt som du spelar dig igenom ett lopp. Spelet är designat för att likna ett klassiskt videospel, och är ett 5-hjulsspel med över 30 olika vinstchanser. För en nybörjare i kasinovärlden är detta en bra början Starta ditt spelande med en fet bonus för att få mer värde för pengarna. Hos Cino.se hittar du den bästa bonusen innan du börjar ditt spelande.

Motorcyklar har även de en hel del hästkrafter. Du hittar ett flertal roliga racingspel med motorcyklar på Rev Racing Games. Dessa innefattar allt från MotoGP-liknande tävlingar till mer speedway-inspirerade sådana. I ett spel kan du till och med köra ikapp med Döden.

Comments Are Closed